Portfolio.

Build Better Business

Webdesign done right.

Hieronder vindt u enkele projecten die door ons zijn ontwikkeld. De meeste bedrijven die ons vinden zijn kleine ondernemers met visie en durf. Omdat we werken met scherpe tarieven, blijft een website betaalbaar en binnen handbereik voor kleine ondernemers.

Rome-webdesign-DesignyBrain
Rome Online

Voor Rome online hebben wij een pakkende website ontwikkeld.
Jesse, de eigenaar van Rome, is maar wat blij met het resultaat.

Ga naar de website

bakkerij-amadeus-webdesign
Bakkerij Amadeus

Bakkerij Amadeus, inmiddels een begrip in Utrecht, bakt het beste brood uit de omgeving. De website die wij hebben ontwikkeld, is uniek en strak.

Ga naar website

creative-life-crafting-webdesign-middelburg
Creative Life Crafting

Doelgericht werken. Met zijn boek "12 geheime sleutels voor doelgericht werken", wil Huib voorzien in een vervullend leven.

Ga naar website

Design Visie

Eenvoud in design komt de gebruikers ervaring van uw website ten goede. Kleur heeft de kracht om boodschappen over te brengen en emotionele reacties op te roepen. Door een kleurenpalet te vinden dat bij uw merk past, kunt u het gedrag van uw klant ten opzichte van uw merk beïnvloeden. We houden de kleurkeuze beperkt tot minder dan 5 kleuren. Aangename kleurencombinaties verhogen de klantbetrokkenheid en geven de gebruiker een goed gevoel. De keuze van typografie speelt een belangrijke rol op uw website.

Beeldmateriaal is elk visueel aspect dat binnen communicatie wordt gebruikt. Dit omvat stilstaande fotografie, illustratie, video en alle vormen van afbeeldingen. Eenvoud en subtiliteit kenmerken elk goed design. Design is communiceren. 

© Copyright 2023 DesignyBrain