Nieuws.

Build Better Business

24-3-2023

DesignyBrain staat op de website 'wij zijn de stad'.
Bekijk hier het hele artikel

6-01-2023

Nieuwe tool voor webdesign;
Editor X

Editor X is de meest geavanceerde tool om websites mee te ontwerpen. Met uitmuntende design mogelijkheden komen we tot de beste resultaten. Editor X is speciaal gemaakt voor ontwerpers en digital agencies. Het biedt geavanceerde ontwerp- en lay-outmogelijkheden waarmee we complexe websiteontwerpen maken voor elk device.
Bent u toe aan een nieuwe website of webshop? Laat het ons dan weten. 

We gaan verhuizen naar Middelburg

Yes! We gaan verhuizen naar ons nieuwe bedrijfspand.
Na een verblijf in de Lunterse bossen verhuizen we naar het centrum van Middelburg. We willen onze klanten nog beter van dienst zijn op ons nieuwe adres. Het nieuwe adres wordt: Kinderdijk 94, 4331 HH Middelburg.

21-11-2022

15-10-2022

Webdesign voor Rome Online

Voor Jesse, mochten wij een website ontwikkelen.
Zijn bedrijf Rome houdt zich bezig met online marketing.
De site is ontwikkeld met WordPress en Elementor Pro.
Het was een prettige samenwerking. Rome staat voor meer marketing. 

Webdesign project voor NTS Data Centers

Voor NTS Camera Systemen mogen wij een geheel nieuwe website ontwikkelen. De website krijgt drie talen, Nederlands, Duits en Engels. De website ontwikkel ik m.b.v. WordPress. De aangeleverde tekst screenen we op stijl en grammatica. Daarnaast wordt de site geoptimaliseerd voor zoekmachines. Kortom, een leuk en uitdagend project.

16-8-2022

23-6-2022

Website en huisstijl Creative Life Crafting

Huib Rommers, eigenaar van het nieuwe bedrijf "Creative Life Crafting", gaf ons onlangs de opdracht om een huisstijl, logo en website te ontwerpen. Het logo is al klaar. Aan de website wordt gewerkt. De software die gebruikt wordt om de website te ontwikkelen is WordPress. Zodra de website is opgeleverd hoort u dat. Huib is bezig om een boek te schrijven over Creative Life Crafting. Dit boek vormt het hoofdthema van de website. We zijn Huib dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen. Wilt u ook een unieke website laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op!

© Copyright 2023 DesignyBrain