E-commerce applicatie ontwikkelen voor Cameramast24.nl

Cameramast24 vroeg mij om een moderne webshop te ontwikkelen voor hun onderneming. De webshop ontwikkel ik in WordPress m.b.v. Elementor en WooCommerce. Bovendien ontwerp ik het logo voor de klant. Het logo-ontwerpen doe ik met Canva. Het belooft een mooi project te worden.

Webdesign project voor NTS Data Centers

Voor NTS Camara systemen mag ik een geheel nieuwe website ontwikkelen. De website krijgt drie talen, Nederlands, Duits en Engels. De website ontwikkel ik m.b.v. WordPress. De aangeleverde tekst screen ik op stijl en grammatica. Daarnaast wordt de site geoptimaliseerd voor zoekmachines. Kortom, een leuk en uitdagend project.

Logo en Webdesign project voor Creative Life Crafting

Huib Rommers, eigenaar van het nieuwe bedrijf Creative Life Crafting, gaf mij onlangs de opdracht om een huisstijl, logo en website te ontwerpen. Het logo heb ik al klaar. Aan de website wordt gewerkt. De software die ik gebruik om de website te ontwikkelen is WordPress. Zodra de website is opgeleverd hoort u dat van mij. Huib is bezig om een boek te schrijven over Creative Life Crafting. Dit boek vormt het hoofdthema van de website. Ik ben Huib dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen. Wilt u ook een unieke website laten ontwikkelen? Neem dan contact met mij op! Neem dan contact met mij op!