We zijn kundig in het ontwikkelen van zowel eenvoudige web applicaties als complexe internet projecten. We gebruiken hiervoor de nieuwste technieken en open source platforms.

Wordt Jij Onze Partner?

We werken met Exoft en Cerebrum samen om u een breed scala aan softwareoplossingen te bieden. Van Python Development tot .NET-oplossingen. U kunt bij ons terecht voor de meest complexe softwareoplossingen. Heeft u een idee dat u wilt realiseren? Neem dan gerust contact met ons op! We gaan geen uitdaging uit de weg. Van concept tot oplevering staan wij aan uw zijde en denken mee om tot een top product te komen.

Python Expertise

Python is een van de meest geliefde programmeertalen. De eenvoud en flexibiliteit van Python is de belangrijkste reden van de stijgende populariteit. Python is ontwikkeld door de Nederlander Guido Van Rossum. Python is breed qua opties. Je kan er veel kanten mee op. Van game development tot webdevelopment de mogelijkheden zijn eindeloos. Python is een productieve taal. Het verkort development processen, en heeft een "easy-to-use syntax.

Wij gebruiken Python voor webdevelopment doeleinden. We gebruiken frameworks als Django en Flask.


Discuss a project

python-expertise
.NET-oplossingen

.NET Technologie

Wij stellen bedrijven in staat concurrentievoordeel te behalen met .NET Web oplossingen

Ervaar ongeëvenaarde prestaties met onze geavanceerde oplossingen voor het ontwikkelen van .NET-toepassingen. Van Silverlight tot LINQ, we hebben expertise in alle platforms en bedienen meerdere zakelijke segmenten. We overstijgen flexibele .NET-ontwikkelingsservices zonder concessies te doen aan prestaties en kwaliteit.

Discuss a project

Front-End Development

Bringing innovation with our Javascript Services

Of het nu gaat om een eenvoudige of een complexe webtoepassing, we hebben expertise in het leveren van complete web-apps die altijd voldoen aan al uw klantvereisten

Wij werken met de volgende frameworks:

  • AngularJS
  • Vue.js
  • ReactJS
  • Ionic
Discuss a project

Front-End-Development